tiistai 21. kesäkuuta 2016

Alku

Koska Niilon blogia on kaipailtu (ainakin yhden innokkaan henkilön toimesta.. ;---)), niin tässä sellainen nyt tulee. Tarkoitus on hyödyntää blogiympäristöä treenipäiväkirjan muodossa, mutta varmaan muutakin juttua tulee mahtumaan joukkoon.

Muille mahdollisille vierailijoille sanon tervehdyksen! Kirjoitusten takana on kolmeakymppiä lähestyvä koiraharrastaja/harrastelija, joka tänä keväänä toteutti vuosien ja vuosien haaveen omasta malinoisista, joka siis nimekseen sai Niilo. Nähtäväksi jää kuinka syvään veteen tuli hypättyä, mutta toivottavasti ainakin kellukkeet on matkassa!

Vanhemman koiran virkaa taloudessa hoitaa sekarotuinen Halla, jonka kanssa olen päässyt taas vähän pidemmän tauon jälkeen kiinni koirankoulutukseen ja harrastamiseen.  Hallankin edesottamuksia tullaan siis yhtä lailla pitämään mukana jutuissa. Kenties joskus nähdään vierailevina tähtinä myös talouden kissaedustusta, mutta ei niistä vielä sen enempää... Koirahistoriani taasen alkaa jo parinkymmenen vuoden takaa, kun perheeseen hankittiin metsästyskoiraksi bretoni. Teininä tuli sitten varsinaisesti aloiteltua harrastuksia sen ensimmäisen ns. oman koiran - novascotiannoutaja Vivin - kanssa. Vivistä ja toisesta lapsuuden kodin koirasta on jo aika jättänyt, mutta hommat jatkuvat nykyisten kanssa.

Tervetuloa siis seuraamaan meikäläisten edesottamuksia, tästä se vähitellen lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti